Filtreaza ofertele
Transport
Plecare
Confort
Tip de masa
Tip de vacanta


Interval de pret:
 • Experienta de 19 ani pe piata turistica din Romania
 • Pachete fara costuri ascunse
 • Gama foarte variata de oferte, pentru toate bugetele
 • Parteneriate de lunga durata cu furnizori de incredere
 • Peste 40 de destinatii vizitate de noi pana in prezent
 • 98% dintre clientii care au calatorit cu noi si ne-au trimis feedback s-au declarat multumiti de calitatea serviciilor
Curs valutar

Va pregatiti de o vacanta in Sardinia? Iata cateva lucruri interesante despre aceasta destinatie:

 • Daca Sicilia atrage turistii prin extraordinara bogatie artistica si culturala, atuul principal al Sardiniei este zona de coasta, cu plaje aurii si ape turcoaz. Statiunile de pe Costa Smeralda  sunt preferate de celebritati si bogatasi din intreaga lume, care vin aici pentru yachting si scufundari. Totul a inceput in 1960, cand printul Aga Khan a constuit la Porto Cervo o locatie exclusivista, careia i-au urmat si alte statiuni precum Baia Sardinia, Porto Rotondo sau Portisco.
 • Costa Smeralda se afla in partea de nord est a insulei si este usor accesibila daca aterizati la Alghero. In drumul spre hotel puteti vizita cel mai frumos lacas de cult din Sardinia, Santissima Trinita di Saccargia, si puteti trece prin uimitoarea Valle dei Nuraghi. Inaintea sosirii fenicienilor si cartaginezilor, in mileniul I i. Hr, insula era locuita de o populatie bastinasa, de la care au ramas o serie de monumente funerare din piatra (Domus de janas), precum si cca 7000 de nuraghi, care serveau drept locuinte sau ziduri fortificate. Majoritatea acestor structuri sunt conice, iar in interior etajele sunt unite prin holuri de acces. Cele mai faimoase dintre ele se gasesc la Su Nuraxi, Losa si Sant Antine.
 • Alghero, important port de pescari, s-a aflat timp de 400 de ani sub dominatia spaniolilor, mai precis a catalanilor. De aceea, intr-o vreme, orasul era cunoscut si drept "Barceloneta" sau "Mica Barcelona". Influenta lingvistica este prezenta pana astazi, caci locuitorii din Alghero spun, de pilda, "iglesia" in loc de "chiesa". Si multe dintre cladiri sunt in stil spaniol: Catedrala si Biserica San Francesco sunt doua exemple de constructii catalano gotice. In partea de nord a orasului puteti merge cu barca la Grota lui Neptun, de unde va veti bucura de o priveliste superba asupra coastei.
 • Daca iubiti natura, atunci ar trebui sa va cazati in micuta statiunea Cala Gonone, aflata intr-un peisaj spectaculos, in apropiere de canionul Gola su Goruppu. Luati o barca pana la golfuletele din sud, Cala di Luna si Cala Sisine si admirati stancile care faceau parte odinioara din muntii care astazi se vad pe fundal. Tot cu barca puteti ajunge la Grotta del Bue Marino, o pestera fantastica cu stalagmite si stalactite.
 • Muntii din interiorul Sardiniei, Gennargentu, au reprezentat de-a lungul istoriei un scut natural in fata invadatorilor, ceea ce a permis ca locuitorii din aceasta zona sa-si pastreze nealterate traditiile si modul de viata. Numele muntilor inalti de pana la 1834 m inseamna Poarta de Argint si se refera la zapada care le acopera crestele iarna. Peisajul este aici de o frumusete salbatica si poate fi explorat intr-o calatorie cu masina, pornind de la Arbatax la Dorgali ori de la Aritzo la satele Arcu Guddetorgiu, Seui sau Fonni.
 • Desi mai putin ofertanta la prima vedere din punct de vedere turistic, capitala Sardiniei, Cagliari, are un centru vechi splendid, cu Bastionul San Remy de unde se deschide o panorama superba asupra orasului si unde duminicile se organizeaza o vestita piata. Tot la Cagliari puteti vedea Muzeul National de Arheologie , cu cateva statuete din bronz ce dateaza din perioada nuraghi.

Nu ne ramane decat sa va dorim vacanta placuta in Sardinia!