Filtreaza ofertele
Plecare
DestinatieTip de vacanta
Interval de pret:

De ce sa alegi Agentia
Cardinal Travel Bucuresti?
  • Experienta de 20 ani in turism
  • Pachete fara costuri ascunse
  • Gama foarte variata de oferte, pentru toate bugetele
  • Peste 40 de destinatii vizitate de noi pana in prezent
  • 95% dintre clientii care au calatorit cu noi si ne-au trimis feedback s-au declarat multumiti de calitatea serviciilor
Curs valutar

Croaziere de grup cu insotitor

Croaziera este genul de program turistic ideal pentru cei care vor sa imbine vizitarea unor destinatii cu relaxarea la bordul unui vas dotat cu toate facilitatile. 

Fata de circuitele turistice obisnuite, croazierele nu presupun schimbarea locului de cazare (aproape) in fiecare zi. Asadar, nu aveti grija transportului, manipularii, despachetarii si impachetarii bagajelor. Va veti petrece toate noptile in cabina dvs de pe nava; pentru un plus de confort, puteti alege o cabina exterioara sau chiar cu balcon.

In locul distantelor lungi parcurse cu autocarul, va veti bucura de navigarea relaxanta pe mare. Ce poate fi mai placut decat sa adormi leganat de valuri si sa te trezesti dimineata admirand un rasarit de soare superb?

Mesele nu mai sunt nici ele o problema. Programele tip croaziera includ, de regula, pensiune completa, iar unele, chiar si pachet all inclusive de bauturi.  Desigur, puteti alege sa mancati si in afara vasului, de exemplu, daca doriti neaparat sa incercati bucataria locala dintr-o anumita destinatie.

La fiecare oprire, aveti flexibilitatea de a va organiza propriul program. Puteti cumpara o excursie optionala, daca doriti sa explorati zona, sau puteti pur si simplu sa va plimbati in voie prin portul in care a ancorat vasul. Iar cine nu se simte in forma poate chiar sa ramana pe nava, sa faca plaja, sa inoate in piscina sau pur si simplu sa se odihneasca.

Serile la bord nu sunt deloc plictisitoare, pentru ca pe vas au loc tot felul de activitati de divertisment. Caci, nu-i asa, o vacanta fara petrecere nu e completa...

Destinatii de croaziera in 2023

Oferta noastra pentru 2023 cuprinde diverse variante de croaziere in insulele grecesti, dar si prin fiordurile Norvegiei. Un traseul inedit este cel care include porturi de pe trei continente: Atena, Port Said (Egipt), Ashdod (Israel), Limassol (Cipru), Rodos (Grecia), Kusadasi (Turcia). Ca noutate, va recomandam croaziera prin Japonia si Coreea de Sud la bordul vasului Diamond Princess si croaziera prin orasele -port de pe Coasta Atlanticului din SUA si Canada. Programele includ zborul dus - intors din Bucuresti, precum si serviciile unui insotitor de grup.
 
Va recomandam sa incercati macar o data in viata experienta unei croaziere! Si cine stie, poate chiar veti intra in acea categorie de repeaters (turisti care aleg an de an aceasta formula de a calatori). Si nu, nu trebuie sa va temeti de raul de mare! Vasele de croaziere sunt mari, stabile - adevarate "orase plutitoare", iar navigarea este lina si se desfasoara in perfecta siguranta.