De ce sa alegi Agentia
Cardinal Travel Bucuresti?
  • Experienta de 20 ani in turism
  • Pachete fara costuri ascunse
  • Gama foarte variata de oferte, pentru toate bugetele
  • Peste 40 de destinatii vizitate de noi pana in prezent
  • 95% dintre clientii care au calatorit cu noi si ne-au trimis feedback s-au declarat multumiti de calitatea serviciilor
Curs valutar

Circuite turistice 2023 - 2024 cu avion si autocar


Calatoriile ne transforma, ne deschid orizonturi noi si ne ofera amintiri de neuitat. Alege sa descoperi cele mai fascinante locuri cu circuitele noastre turistice! Fie ca esti in cautarea unei escapade cu autocarul sau vrei sa calatoresti spre destinatia aleasa cu avionul, avem exact ceea ce iti doresti.

Circuitele noastre turistice sunt meticulos planificate pentru a-ti oferi o experienta de neegalat. Ce face ca aceste programe sa fie reusite? Calitatea transportului si a cazarilor, ghizii experimentati si itinerariile bine gandite, care imbina vizitele cu momentele de relaxare. Fie ca esti un turist debutant sau unul experimentat, vei descoperi ca fiecare circuit turistic din portofoliul nostru ofera un raport foarte bun intre tarif si serviciile incluse.

Ideale pentru cei care iubesc vacantele dinamice, in care sa descopere teritorii si civilizatii noi, tururile noastre sunt potrivite atat pentru tineri, cat si pentru persoanele mature si chiar seniori. In plus, cu optiunile noastre de circuite turistice cu autocar si avion, poti alege modul cel mai convenabil pentru tine in care sa explorezi lumea.

Programele cu autocarul au avantajul unui pret mai accesibil, dar numarul de destinatii acoperite este redus. Pe de alta parte, circuitele cu avionul ofera un grad sporit de confort si posibilitatea de a vizita mai pe indelete o tara sau o anumita zona. Astfel, dupa ce ai facut un tur de forta prin Italia cu autocarul, poti sa alegi un circuit cu avionul prin Sicilia sau prin Toscana, in care sa savurezi fara graba farmecul acestor regiuni incantatoare.

Sigur ca poti aborda orice destinatie (chiar si una complet noua) pe cont propriu, in formula de turism individual. Probabil ca preferi aceasta varianta daca esti o persoana foarte independenta, care se adapteaza mai greu la rigorile unui program prestabilit, cu multe vizite prevazute in fiecare zi si un orar destul de strict. De asemenea, atunci cand alegi un circuit de grup, este bine sa stii ca organizarea sa depinde de intrunirea unui numar minim de participanti, care este intotdeauna specificat in oferta propusa. In ciuda acestor limitari, circuitele turistice au publicul lor fidel, care prefera comoditatea unui itinerariu gata facut. Acesta te scuteste de multe ore petrecute pe internet, in care sa te documentezi asupra celor mai importante obiective turistice dintr-un anumit loc si sa cauti cele mai avantajoase oferte de transport si cazare. In plus, odata ce ai ajuns la destinatie, nu risti sa pierzi timp pretios cu orientarea in spatiu, deplasarea cu mijloacele de transport in comun sau gasirea unui loc de parcare, in cazul in care esti cu masina, timp pe care altfel l-ai fi putut petrece bucurandu-te pur si simplu de calatorie.

In concluzie, daca esti in cautarea unei vacante active, care sa iti ofere amintiri placute si sa te aduca mai aproape de frumusetile lumii, circuitele noastre turistice sunt alegerea perfecta. Alatura-te noua si transforma fiecare voiaj intr-o aventura memorabila!