De ce sa alegi Agentia
Cardinal Travel Bucuresti?
  • Experienta de 20 ani in turism
  • Pachete fara costuri ascunse
  • Gama foarte variata de oferte, pentru toate bugetele
  • Peste 40 de destinatii vizitate de noi pana in prezent
  • 95% dintre clientii care au calatorit cu noi si ne-au trimis feedback s-au declarat multumiti de calitatea serviciilor
Curs valutar

Programele de circuit in Germania isi propun sa puna in valoare resursele de turism cultural ale acestei tari, considerata o destinatie predilecta pentru calatoriile in scop de afaceri. Incontestabil, Germania este un stat cu o economie puternica si una dintre cele mai dezvoltate industrii din lume, dar, dincolo de aceasta, are o mostenire istorica si culturala foarte bogata, fiind patria a numerosi artisti, filozofi, muzicieni si scriitori.

Peste 200 de programe turistice cu avionul sau autocarul.
Circuite turistice in Europa pe trasee clasice sau inedite.
Rezervati chiar acum turul preferat!

Putem incepe circuitul prin Germania cu vizita capitalei Berlin, un important centru politic, cultural, stiintific, dar si o destinatie turistica foarte populara. Orasul este cunoscut pentru festivalurile sale, viata de noapte intensa, arta contemporana si arhitectura diversa. Istoria framantata a Berlinului a facut ca numeroase cladiri sa fie distruse in timpul razboiului, iar dintre cele care au supravietuit multe au fost demolate in perioada postbelica. Emblema orasului este Poarta Brandenburg, simbol al pacii si unitatii. De aici incepe Unten den Linden, o strada strajuita de copaci, pe care se insiruie multe cladiri in stil clasic, printre care se afla si Universitatea Humboldt. Insula Muzeelor, situata pe raul Spree, face parte din patrimoniul mondial UNESCO, in timp ce Turnul Televiziunii din Alexanderplatz cu cei 368 m ai sai se numara printre cele mai inalte cladiri din Uniunea Europeana. Cladirea Reichstagului, sediul traditional al Parlamentului german, a fost remodelata de arhitectul Norman Foster in anii 1990 si dotata cu o cupola de sticla deasupra camerei sedintelor, oferind astfel o splendida panorama asupra orasului.

Din traseul oricarei excursii in Germania nu poate lipsi Munchen, capitala landului Bavaria si gazda a Oktobefestului, sarbatoarea anuala a berii. Centrul orasului este Marienplatz, cu vechea si noua primarie, in turnul primariei noi aflandu-se faimosul Rathaus-Glockenspiel, un ceas ornat cu figurine care prezinta scene medievale. Alte cladiri cunoscute din Munchen sunt Frauenkirche (Catedrala Doamnei Noastre) si Turnul Olimpic, impunator, dar totusi ceva mai scund decat turnul din Berlin.

Orasul Munchen este si cel mai bun punct de pornire pentru vizita la celebrele castele bavareze, Linderhof si Neuschwanstein – construit de regele Ludovic al II–lea ca loc de refugiu si in semn de omagiu pentru Richard Wagner. Arhitectura sa fantezista a servit drept model de inspiratie pentru Castelul Frumoasei din Padurea Adormita din Disneyland.

Printre atractiile Germaniei se numara si Domul din Koln (una dintre cele mai mari biserici din lume si loc important de pelerinaj pentru credinciosii catolici care vin sa se inchine la moastele celor 3 magi) sau pitorescul oras Heidelberg, cu farmecul sau baroc. Valea Rinului, intre Bingen si Koblenz, este o alta zona splendida, cu numeroase monumente istorice si legendara stanca Loreley. In oferta noastra am introdus un program special si pentru turistii care vor sa descopere Drumul Romantic, un traseu de 410 km presarat cu localitati foarte pitoresti, considerat a fi cea mai populara ruta turistica din Germania.