Filtreaza ofertele
Transport
Plecare
Tip de vacanta
Interval de pret:
De ce sa alegi Agentia
Cardinal Travel Bucuresti?
  • Experienta de 20 ani in turism
  • Pachete fara costuri ascunse
  • Gama foarte variata de oferte, pentru toate bugetele
  • Peste 40 de destinatii vizitate de noi pana in prezent
  • 95% dintre clientii care au calatorit cu noi si ne-au trimis feedback s-au declarat multumiti de calitatea serviciilor
Curs valutar

Circuite turistice in Elvetia

Elvetia, unul dintre cele mai bogate state din lume in functie de venitul pe cap de locuitor, este considerata de multi ca fiind tara perfecta, un model de curatenie, ordine si stabilitate. Elvetia este de fapt o confederatie federala unde se vorbesc patru limbi – germana, franceza, italiana si retoromana, astfel incat elvetienii nu formeaza propriu zis o natiune pe baza unei identitati comune etnice si culturale.

Peste 200 de circuite cu autocarul sau cu avionul.
Descoperiti oferta noastra de circuite turistice pentru toate gusturile si buzunarele!
Tururi de calitate pe trasee turistice clasice sau inedite.

Un circuit in Elvetia se adreseaza in primul rand iubitorilor de peisaje alpine. In "Tara Cantoanelor" puteti sa admirati munti semeti, ai caror varfuri se apropie sau chiar depasesc inaltimea de 4000 m, vai pitoresti, lacuri splendide si pasuni verzi.

Printre atractiile Elvetiei se numara statiunile Zermatt, Interlaken si faimoasa St Moritz. Daca ajungeti la Interlaken, puteti lua apoi trenul pana la Jungfraujoch – statia de cale ferata de la cea mai mare altitudine din Europa (3.454 m). Din  Zermatt puteti urca cu telecabina pe masivul Matterhorn. Popularitatea varfului Matterhorn se datoreaza faptului ca o lunga perioada de timp (mai precis pana in 1865) el a ramas necucerit. Victoria echipei de alpinisti englezi care au reusit sa infaptuiasca ceea ce pana atunci parea imposibil a avut insa un pret tragic, intrucat patru din cei sapte membri ai grupului si-au pierdut viata pe drumul de intoarcere.

St Moritz reprezinta leaganul turismului alpin din Europa si un paradis pentru pasionatii de schi. Gratie pozitiei sale geografice privilegiate, St Moritz se bucura de cca 300 de zile insorite pe an si este una dintre cele mai exclusiviste statiuni montane, atragand clienti celebri inca din a doua jumatate a secolului al XIX-lea.

Daca alegeti un program de circuit in Elvetia, veti vizita si principalele orase ale tarii. Doua dintre acestea, Zurich si Geneva, isi disputa intaietatea in topul oraselor cu cea mai buna calitate a vietii din lume. Geneva are un aer cosmopolit si se mandreste cu o asezare de exceptie, pe malul celui mai mare lac din Europa, Leman. Simbolul acestui oras este celebra fantana arteziana Jet d’Eau, situata chiar in punctul de varsare a lacului in fluviul Rhone. Zurich, capitala financiara a Elvetiei, este un oras al elitelor si al oamenilor la moda. Din Zurich puteti merge in cantonul Schaffhausen pana la Rheinfall, cea mai mare cascada din Europa.

Foarte pitoreasca este Lucerna, un mic orasel situat pe malul lacului omonim si strajuit de munti maiestuosi. Cu siguranta, Lucerna va va cuceri cu podurile si casele sale cu fatade pastelate. Podul Capelei si Turnul de Apa, o fortificatie din secolul al XIII –lea, reprezinta emblemele acestui oras incantator.

O atmosfera cu totul aparte veti gasi la Lugano, supranumit Micul Rio de Janeiro al Europei, datorita faptului ca este inconjurat de coline, asemenea faimosului oras brazilian. Aflat aproape de granita cu Italia, Lugano are un caracter predominant lombard.

Va invitam asadar intr-un circuit in Elvetia, tara ceasurilor de lux si a ciocolatei fine!